Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Onze certificeringen - uw garanties

Erkende verhuizers

Met Apollo Verhuizingen kiest u voor een Erkende Verhuizer. Alle medewerkers zijn professioneel geschoold en volgen geregeld aanvullende cursussen.

 

 

 

 

ISO 9001, ISO 14001 en VCA-gecertificeerd

Daarnaast zijn we ISO 9001, ISO 14001 en VCA-gecertificeerd, waarmee we aantonen dat we ons werk gestructureerd en volgens de gestelde kwaliteits-, Arbo- en veiligheidsnormen uitoefenen. 

Op verzoek sturen wij u ons volledige kwaliteits- en milieubeleid toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

EPV

Bovendien zijn wij lid van de EPV, Erkende Project Verhuizers. Dit is een aparte deelmarkt binnen de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. EPV staat voor ‘specialisten in het verhuizen van kantoren, bedrijven en instellingen’. Hieraan zijn zeer strenge eisen verbonden. Enkel gespecialiseerde bedrijven die aan de hoogste criteria voldoen, mogen dit keurmerk dragen.

Klanten vertellen

Vlekkeloze verhuizing

Jamura uit Amsterdam (kantoor): "Alles verliep precies volgens plan, keurig op tijd. Er is vooraf goed meegedacht over de verhuizing, we zijn elke keer erg vriendelijk geholpen en er werd direct gehandeld toen wij extra dozen nodig bleken te hebben. Alles is goed geregeld en we hebben een vlekkeloze verhuizing gehad van A tot Z."

Klantenbeoordelingen

Tips & nieuwtjes