Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Meeste bedrijven verhuizen niet maar verlengen huurcontract

Waarom bedrijven niet verhuizen

Factoren die van invloed kunnen zijn op de beslissing van bedrijven om een huurcontract wel of niet te verlengen, zijn de kwaliteit van commercieel en (vooral) technisch management in een gebouw. Niet alle bedrijven die verhuisden gingen er wat dat betreft op vooruit.

Het merendeel van de bedrijven waarvan het huurcontract gaat eindigen, kiest ervoor de overeenkomst te verlengen als het in gebruik zijnde bedrijfsoppervlak nog voldoende is. Dat blijkt uit een marktanalyse van vastgoedadviseur CBRE.

 

Vastgoedbeheer moet goed zijn

Uit dit onderzoek blijkt ook dat de wijze waarop het vastgoed beheerd wordt meeweegt bij de keuze voor kantoorlocaties. CBRE benaderde 500 organisaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk om inzicht te krijgen in welke factoren, naast behoefte aan meer of minder ruimte, meespelen in de overwegingen om een huurcontract al dan niet te verlengen. Slechts 12 procent koos voor een andere locatie; de helft daarvan deed dat vanwege uitbreiding van de organisatie.

Lees hier het complete artikel.

 

Bron: Vastgoedmarkt 17.08.15

Klanten vertellen

Nauwgezet en doortastend

L.L. uit Amsterdam (particulier): "In het algemeen zeer tevreden. Het belangrijkste is voor mij dat een verhuizing nauwgezet, snel, doortastend en met kennis van zaken wordt uitgevoerd." 

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes