Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Speciale verhuizingen

Apollo Amsterdam bijzonder transport

Elk te verhuizen object is uniek en vraagt om een specifieke behandeling. Hoe zwaar of kwetsbaar uw apparatuur ook is: wij regelen de verhuizing van al uw goederen - ook de niet-alledaagse. 

Zo verhuizen we probleemloos zware prefabkluizen voor bankgebouwen, inclusief demontage en wederopbouw. Ook hebben we ervaring met kostbare scan- en meetapparatuur voor ziekenhuizen en laboratoria, die uiteraard met de grootst mogelijke zorgvuldigheid moeten worden getransporteerd en geplaatst. 

Creatieve oplossingen

We zijn uiterst creatief in het bedenken van de meeste geschikte en efficiënte verhuismethode voor de meest uiteenlopende objecten. Om breuk en eventuele schade te voorkomen, maken we een zodanige verpakkingsconstructie dat het voorwerp niet beschadigd kan worden.

Maatwerk om uw bijzondere spullen heel naar hun nieuwe bestemming te brengen. 

 

Klanten vertellen

Prima kwaliteit, redelijke prijs

H.J.D.v.W. uit Lijnden (particulier): "Boedel moest paar dagen opgeslagen worden. Werd gedaan in unit die ergens gestald werd, dus maar 1x laden, perfect! Mannen werken efficiënt en heel prettig, heel behulpzaam en doen nergens moeilijk over. Prettige no-nonsense benadering. Prima kwaliteit, redelijke prijs."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes