Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Opslag van bedrijfsinventaris

Soms is de opslag van uw kantoorinventaris of andere bedrijfsgoederen voor kortere of langere tijd noodzakelijk. Wij hebben specifiek daarvoor een groot, modern en duurzaam pand laten bouwen, dat aan alle hedendaagse eisen voldoet: droog, verwarmd, optimaal geïsoleerd en voorzien van de vereiste brand- en inbraakbeveiliging.

Goed bereikbare opslaglocatie

Ook de logistieke afhandeling van uw kostbare spullen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. De opslaglocatie is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de ring Amsterdam en dus gemakkelijk bereikbaar. Wanneer u goederen wilt laten distribueren naar verschillende bestemmingen is dat uiteraard ook geen enkel probleem. 

Archiefopslag

Natuurlijk is uw archief ook welkom in ons ruime pand. Apollo heeft zich steeds verder gespecialiseerd in archiefopslag en -beheer, in digitalisering van documenten. Inmiddels kunnen wij onszelf rekenen tot één van de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland op het gebied van archiefbeheer en documentmanagement.

 

Klanten vertellen

Vriendelijk en behulpzaam

R.W. uit Almere (bedrijf): "Vriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van verhuizingen, direct kontakt met Staff, schoon en stofvrij archief, Top!"

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes