Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Bedrijfs- en projectverhuizingen

Overleg voorbereiding verhuizing

Iedere geslaagde verhuizing begint met een goede voorbereiding. Na een grondige inventarisatie van uw eisen en wensen ontvangt u van ons een realistische offerte, waarin de kosten voor de verhuizing helder zijn gespecificeerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Transparantie als basis voor vertrouwen. 

Zo werkt het

In overleg met u maken we vervolgens eerst een globale planning voor het gehele verhuisproject, om daarna een meer gespecificeerd logistiek draaiboek op te stellen. Alles gericht op het zo soepel mogelijk laten verlopen van uw verhuizing, met een minimale verstoring voor uw medewerkers en uw bedrijfsprocessen. 

Niet alleen in Amsterdam

Geen verhuizing gaat ons overigens te ver. Weliswaar is Apollo van huis uit een Amsterdams bedrijf, maar we zijn er trots op te kunnen beschikken over een netwerk van agenten over de hele wereld, met uiteraard uitsluitend vakkundig personeel. Ook in eigen land helpen we u probleemloos met uw bedrijfsverhuizing, ongeacht waar u vandaan komt of naar toe wilt. U kunt met ons dus letterlijk alle kanten op.

Extra hulp met verhuizen

En mocht u voor de fysieke verhuizing uit al wat hulp in de verhuishouding kunnen gebruiken, dan kunnen we daar ook een prettige mouw aan passen. Variërend van incidentele klusjesmannen tot allround projectondersteuning. En ook na afloop van de verhuizing laten we u natuurlijk niet zitten. Behalve met uw benen op het bureau...

Kijk rustig eens rond bij Overige diensten voor meer verhuisgemak.

Klanten vertellen

Helder

L.O. uit Amsterdam (particulier): "Heldere offerte. Geheel en al tevreden."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes