Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Archiefopslag bij Apollo in Amsterdam

De oplossing voor uw ruimteprobleem

Hoe langer een bedrijf bestaat, des te meer documenten er bewaard moeten worden. Als u geen plek meer heeft om al dat archief op te bergen, maar er wel nog makkelijk en snel bij wilt kunnen, dan is uitbesteding van uw archiefopslag en -beheer een goede optie. Apollo Amsterdam bewaart uw documenten professioneel, veilig en op de juiste manier en zorgt ervoor dat het op een efficiënte manier voor u toegankelijk is.

Veilig en snel

Ons hypermoderne gebouw in Amsterdam biedt alle mogelijkheden voor professioneel archiefbeheer. Alle archief- en opslagruimtes zijn voorzien van het modernste beveiligings- en klimaatbeheersingssysteem, en wij hanteren een doordacht logistiek systeem met barcodes voor de opslag en back-up van uw documenten in stevige en hanteerbare archiefdozen. 

Toegankelijkheid

Alleen geautoriseerde personen krijgen toegang tot de archiefopslag. U bepaalt zelf welke medewerkers van uw organisatie die toegangsrechten krijgen.

Snel beschikbaar

Na het opvragen van een dossier of document worden deze direct via Scanning on Demand gedigitaliseerd en beschikbaar gesteld aan de opdrachtgever. Desgewenst kan het originele document, dossier of de archiefdoos per koerier bij u worden aangeleverd. Inzage bij ons op locatie in Amsterdam is uiteraard ook mogelijk.

Besparing

Het uitbesteden van uw archiefbeheer biedt ook als voordeel dat u zelf geen kosten meer hoeft te maken voor inzet van menskracht, ruimte en middelen. Wij nemen dat van u over en kunnen dat tegen een scherpe prijs doen.

 

Digitalisering documenten specialiteit van Apollo Amsterdam

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van elektronische archivering voor u als gebruiker is de snelle en locatie-onafhankelijke toegankelijkheid van documenten, voor meerdere personen tegelijk. Dus ook erg handig voor thuis- en flexwerkers.

Daarnaast is er natuurlijk het ruimteaspect (hebt u enig idee hoeveel kilometer archief er op een harde schijf past?) en de factor zekerheid (geen documentverlies bij een calamiteit als brand of waterschade).

Nadeel

Een groot nadeel zit 'm in het beheer. Niet alleen de opzet, maar ook het bijhouden van een elektronisch archief stelt hogere eisen aan de beheerssystematiek. Een inadequaat indexsysteem kan uiteindelijk leiden tot chaos - wat nou net niet uw bedoeling is.

Zorgvuldig en toegankelijk

Apollo in Amsterdam kan u het tijdrovende en secure werk van het digitaliseren van uw documenten geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. Waarbij wij de mening zijn toegedaan dat digitalisering veel verder gaat dan het scannen van uw documenten. Een grondige voorbewerking, accurate indexering, kritische kwaliteitscontrole en een afrondende nabewerking creëren voor u een gebruiksvriendelijk, veilig en toegankelijk archief. Zodat u daarna nog maar een paar muisklikken verwijderd bent van het door u gewenste dossier.

Veilig, en dubbele zekerheid

Het digitaliseren van uw documenten gebeurt in Amsterdam, in een veilige omgeving door mensen die precies weten wat ze doen. Uw archief wordt opgeslagen op een externe server op een veilige plek ergens anders in Nederland, met de dubbele zekerheid van een 100% back-up op een tweede server.

Backlog scanning

Ook dit kunnen we voor u verzorgen. Backlog scanning wordt meestal toegepast voor het digitaliseren van oudere archieven. Voor het efficiënt uitvoeren van het digitaliseringsproces wordt het archief tijdelijk overgebracht naar Apollo Archiefbeheer in Amsterdam, uiteraard via veilig en professioneel archieftransport.

Scanning on Demand

Naast digitale opslag kunnen wij u op aanvraag ook een gescand dossier mailen. Dat is sneller en minder kostbaar dan een rit per koerier en wel zo efficiënt. Een telefoontje of e-mail is voldoende om snel over de gewenste documenten te kunnen beschikken.

Klanten vertellen

Nauwgezet en doortastend

L.L. uit Amsterdam (particulier): "In het algemeen zeer tevreden. Het belangrijkste is voor mij dat een verhuizing nauwgezet, snel, doortastend en met kennis van zaken wordt uitgevoerd." 

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes