Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Archiefbeheer

Archiefopslag bij Apollo in Amsterdam

De oplossing voor uw ruimteprobleem

Hoe langer een bedrijf bestaat, des te meer documenten er bewaard moeten worden. Als u geen plek meer heeft om al dat archief op te bergen, maar er wel nog makkelijk en snel bij wilt kunnen, dan is uitbesteding van uw archiefopslag en -beheer een goede optie. Apollo Amsterdam bewaart uw documenten professioneel, veilig en op de juiste manier en zorgt ervoor dat het op een efficiënte manier voor u toegankelijk is.

Veilig en snel

Ons hypermoderne gebouw in Amsterdam biedt alle mogelijkheden voor professioneel archiefbeheer. Alle archief- en opslagruimtes zijn voorzien van het modernste beveiligings- en klimaatbeheersingssysteem, en wij hanteren een doordacht logistiek systeem met barcodes voor de opslag en back-up van uw documenten in stevige en hanteerbare archiefdozen. 

Toegankelijkheid

Alleen geautoriseerde personen krijgen toegang tot de archiefopslag. U bepaalt zelf welke medewerkers van uw organisatie die toegangsrechten krijgen.

Snel beschikbaar

Na het opvragen van een dossier of document worden deze direct via Scanning on Demand gedigitaliseerd en beschikbaar gesteld aan de opdrachtgever. Desgewenst kan het originele document, dossier of de archiefdoos per koerier bij u worden aangeleverd. Inzage bij ons op locatie in Amsterdam is uiteraard ook mogelijk.

Besparing

Het uitbesteden van uw archiefbeheer biedt ook als voordeel dat u zelf geen kosten meer hoeft te maken voor inzet van menskracht, ruimte en middelen. Wij nemen dat van u over en kunnen dat tegen een scherpe prijs doen.

 

Klanten vertellen

Prima kwaliteit, redelijke prijs

H.J.D.v.W. uit Lijnden (particulier): "Boedel moest paar dagen opgeslagen worden. Werd gedaan in unit die ergens gestald werd, dus maar 1x laden, perfect! Mannen werken efficiënt en heel prettig, heel behulpzaam en doen nergens moeilijk over. Prettige no-nonsense benadering. Prima kwaliteit, redelijke prijs."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes