Archiefopslag in Amsterdam

Heeft u weinig ruimte in uw bedrijfspand en bent u op zoek naar externe archiefopslag? Wilt u uw archief veilig en vertrouwd opslaan in een modern pand in Amsterdam?

Externe archiefopslag voor een groeiend archief

Voor veel bedrijven en organisaties is het herkenbaar. Belangrijke documenten moeten bewaard worden en het eigen archief groeit en groeit. Op een gegeven moment neemt het te veel kostbare ruimte in en is het beheer bijna niet te overzien.

Extern archiefbeheer kan in dit geval een uitkomst bieden! Wij bewaren uw archief in onze moderne en veilige archiefopslag in Amsterdam. Op deze manier wordt het archief op orde gehouden, blijft het actueel en wordt het op een veilige plek bewaard. Dit bespaart u niet alleen ruimte, maar ook tijd en mankracht.

Apollo Opslag en Archiefbeheer Logo

Wilt u ons direct bereiken?

Apollo Opslag en Archiefbeheer B.V.

Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
info@apolloarchief.nl

Diensten

Moderne en veilige archiefopslag in Amsterdam

Uw archief is welkom in ons ruime pand nabij de ring van Amsterdam. Wij zijn een van de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland op het gebied van archiefbeheer en documentmanagement. We hebben veel ervaring met het beheren van documenten en dossiers.

Professionele beveiliging

Alleen geautoriseerde personen hebben toegang tot de archiefopslag.

Klimaatbeheersing

De temperatuur, isolatie en ventilatie houden we optimaal.

Efficiënt logistiek systeem met barcodes

We kunnen het archief snel en gemakkelijk doorzoeken.

Snelle levering

Heeft u iets nodig uit de archiefopslag? Wij zorgen ervoor dat het bij u geleverd wordt.

Snel toegang tot uw documenten

Wilt u een document inzien? Dan kunt u met de opvraagservice gemakkelijk toegang krijgen, maar alleen als u hiervoor bevoegd bent. U kunt documenten bij ons komen bekijken, maar deze ook digitaal opvragen óf laten bezorgen door onze eigen transportdienst.