Bedrijf verhuizen in coronatijd, hoe gaat dat?

Door het coronavirus leven we momenteel in het ‘nieuwe normaal’ en moeten we veel dingen anders doen dan dat we gewend zijn. Coronacrisis of niet, wanneer u een nieuw bedrijfspand wilt betreden is het natuurlijk wel zo fijn dat de verhuizing gewoon door kan gaan. Gelukkig kunnen wij u ook in deze tijden helpen met uw bedrijfsverhuizing. Dankzij de extra maatregelen die wij hebben getroffen, en ook tijdens het verhuizen zullen treffen, kunnen wij namelijk op een verantwoorde en veilige manier uw bedrijfsverhuizing uitvoeren. U leest er op deze pagina meer over.

Kan ik nog wel met mijn bedrijf verhuizen?

Het is gelukkig nog steeds mogelijk om met uw bedrijf te verhuizen naar een ander bedrijfspand en wij helpen u hier nog steeds graag bij. We hebben momenteel niet te maken met langere wachttijden dan normaal, dus neem gerust contact met ons op om uw verhuizing in te plannen. Wij zijn erg flexibel in onze planning, dus als we ruimte hebben voor een verhuizing zullen wij deze gewoon uitvoeren. Echter geldt het, net zoals voor de coronacrisis, dat hoe eerder u contact met ons opneemt hoe beter en sneller wij u kunnen helpen. Bovendien komt bij een verhuizing altijd meer kijken dan in eerste instantie wordt gedacht. Alleen om die reden al is het belangrijk om ruim voor de gewenste verhuisdatum contact met ons op te nemen. Dit kunt het beste 3 tot 4 weken voor de verhuizing doen.

Welke maatregelen neemt Apollo Verhuizingen bij verhuizingen omtrent het coronavirus?

Momenteel houden wij ons bij verhuizingen aan het corona protocol voor de transportsector. In dit protocol is uitgaande van de RIVM-richtlijnen een advies opgesteld. Dit houdt onder andere in dat onze verhuizers tijdens het verhuizen altijd 1,5 meter afstand van u en elkaar houden. We zorgen er ook voor dat ons verhuisteam nooit met meer dan 3 personen op dezelfde plek zijn. En voelt iemand uit ons team zich niet lekker? Dan zal diegene niet met de verhuizing meehelpen en sturen we hem naar huis. Daarnaast gaan wij een dag voor de verhuizing bij u na of er op dat moment in uw bedrijf sprake is van ziektegevallen die kampen met coronaklachten. Wanneer dit het geval is, zullen wij in overleg met u de verhuizing uitstellen.

Welke maatregelen kan ik zelf treffen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen?

Zoals u ziet, hebben wij diverse maatregelen getroffen om uw bedrijfsverhuizing zo veilig mogelijk te laten verlopen. Echter hebben wij voor het veilig uitvoeren van uw bedrijfsverhuizing ook uw medewerking nodig. Zo willen wij u vragen om te allen tijde 1,5 meter afstand te houden van onze verhuisteam. Wij willen u ook vragen om ziektegevallen met coronaklachten echt op tijd bij ons te melden. Daarnaast willen wij u vriendelijk verzoeken om ervoor te zorgen dat er tijdens de verhuizing niet meer mensen dan nodig aanwezig zijn. Tot slot vragen wij u om tijdens de verhuizing voor voldoende zeep en keukenrollen te zorgen, zodat de verhuizers regelmatig hun handen kunnen wassen en drogen. Door dit te doen, zorgen we er samen voor dat uw bedrijfsverhuizing niet alleen soepel, maar ook op een verantwoorde en veilige manier gebeurt.

Zijn er nog andere zaken waarmee ik rekening dien te houden?

De meest voornaamste zaken waarmee u rekening dient te houden omtrent verhuizen in corona tijd, hebben we hierboven al benoemd. Het komt er kortweg op neer dat zowel u als ons verhuisteam zich aan de corona maatregelen moeten houden. Alleen dan kunnen wij uw bedrijfsverhuizing zo veilig mogelijk uitvoeren.

Wilt u graag uw bedrijf verhuizen? Neem contact met ons op!

Ook tijdens corona helpt Apollo Verhuizingen u graag met uw bedrijfsverhuizing. En ondanks de extra maatregelen die wij in deze periode treffen, kunt u nog steeds rekenen op de uitmuntende service die u van ons gewend bent. Wilt u graag met uw bedrijf in de randstad naar een ander pand verhuizen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Vraag een offerte aan