Efficiënte en snelle bedrijfsontruiming

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of moet u noodgedwongen het pand verlaten? Dan is bedrijfsontruiming de perfecte oplossing om uw oude kantoor leeg achter te laten. Met onze ontruimingsservice ontruimen we het volledige pand en leveren we deze bezemschoon op.

Bedrijfspand of kantoor ontruimen

Als u met uw bedrijf gaat verhuizen, is het belangrijk dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. U wilt namelijk snel weer aan de slag kunnen! Ons team van ontruimers zal uw kantoorpand vlot en efficiënt ontruimen. We verhuizen de inboedel of ruimen deze op én we kunnen de rest van het interieur – zoals vloerbedekking en systeemplafonds – leeghalen.

Bedrijfsontruiming door Apollo Verhuizingen

Dit zijn onder andere de klussen die wij tijdens een woning- en bedrijfsontruiming voor u kunnen doen:

  • Het volledige pand strippen en kaal opleveren.

  • Meubelen die zijn achtergebleven opruimen.

  • Beschadigingen in het schilderwerk of stucwerk weer op orde maken.

  • Kleine of grote noodzakelijke reparaties uitvoeren.

  • Het lege pand grondig schoonmaken.

  • Archief op de juiste manier vernietigen.

Woning ontruimen en verkoopklaar maken

Gaat u als particulier verhuizen en moet u de woning die u verlaat leeg, schoon en onbeschadigd achterlaten? Ook voor het ontruimen van woningen bij particuliere verhuizingen kunt u ons inschakelen. We herstellen beschadigingen, ruimen de woning op en geven oude spullen een nieuw leven.

Voor overtollig meubilair zoeken wij altijd eerst naar mogelijkheden voor hergebruik: misschien via een verhuisparty met uw vrienden en buren, opkopers of uiteindelijk een kringloopwinkel. Wat er écht geen volgend leven meer gegund is, kunnen we wegbrengen als afval.