Bedrijfsverhuizing: een frisse start

Een bedrijfsverhuizing kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Het is belangrijk dat dit zo snel en efficiënt mogelijk gebeurt, zodat het nieuwe bedrijfspand snel in gebruik genomen kan worden. Wij zorgen ervoor dat u overzicht houdt en de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Zakelijk verhuizen, waar te beginnen?

Uw bedrijf of organisatie heeft besloten om een nieuw pand te betrekken. En dat betekent dat er verhuisd moet worden, iets wat u niet elke dag doet. Wij gelukkig wel!

Nieuwe werkplek

Hoe fijn is het als de kantoorverhuizing zonder problemen verloopt? Zodat u snel op een nieuwe werkplek zit waar alles tot in de puntjes geregeld is. De bureaus zijn in elkaar gezet, de pc’s zijn aangesloten en het afval is weggebracht. Wij nemen ook de laatste check serieus!

Bij een bedrijfsverhuizing heeft u vaak met restanten meubilair, oud papier en gevoelige documenten te maken. Wij kunnen regelen dat u schoon overgaat naar het nieuwe gebouw. Kijk bij aanvullende diensten voor onze extra services zoals het regelen van uw ICT-verhuizing en het inhuren van een klusjesman.

Apollo Verhuizingen is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen, ook als deze niet alledaags zijn….

Standaard en speciale bedrijfsverhuizingen

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen in de Randstad. We hebben een team van gediplomeerde vakmensen die getraind zijn om zo efficiënt mogelijk met elkaar te werken. Voor zowel standaard kantoorverhuizingen als voor speciale verhuizingen.

Aan welke speciale verhuizingen kunt u dan denken?

  • Scan- en meetapparatuur voor ziekenhuizen

  • Apparatuur voor laboratoria

  • Prefabkluizen voor bankgebouwen

  • Maatwerkverpakkingsconstructies voor bijzondere spullen