Digitaliseren van documenten

In onze digitale samenleving kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun archief te digitaliseren en zo altijd en overal toegankelijk te maken. Wilt u financiële documenten, blauwdrukken of rapporten digitaliseren? Wij kunnen uw volledige archief digitaliseren en bewaren op een externe server. Zo hoeft u geen documenten meer op te halen uit een archief, maar kunt u deze snel en gemakkelijk online bekijken. Dit bespaart tijd én kosten.

Toch is het wel belangrijk dat een online archief goed opgezet én bijgehouden wordt, zodat de documenten zo toegankelijk mogelijk zijn. Hier zorgen wij voor!

Elke ondernemer is verplicht om bedrijfsdocumenten minimaal 7 jaar te bewaren. Sommige van deze documenten moeten fysiek bewaard worden, zoals documenten met een watermerk. Naast het digitaliseren van documenten kunnen wij uw fysieke archief opslaan in onze archiefopslag. Hiermee bespaart u kostbare ruimte en weet u zeker dat uw belangrijke documenten veilig zijn.

Apollo Opslag en Archiefbeheer Logo

Wilt u ons direct bereiken?

Apollo Opslag en Archiefbeheer B.V.

Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
info@apolloarchief.nl

Diensten

De voordelen van een elektronisch archief

Locatieafhankelijk

Digitale documenten zijn snel en locatieonafhankelijk toegankelijk.

Toegankelijk

Meerdere personen kunnen tegelijkertijd bij de documenten.

Kostenbesparend

Het bespaart kosten omdat een elektronisch archief geen ruimte in beslag neemt.

Altijd actueel

U heeft altijd een actuele versie beschikbaar van uw documenten.

Veilig

Documenten kunnen niet verloren raken in het geval van brand of waterschade.

Hoe Apollo uw documenten digitaliseert

Wij kunnen uw documenten digitaliseren, zodat u niet hoeft te beginnen aan deze tijdrovende en zorgvuldige klus. Digitalisering gaat verder dan het scannen van documenten alleen. Naast het inscannen zorgen we voor:

Dit gebeurt door de beste specialisten en met de modernste apparatuur. Zo bent u er zeker van dat uw documenten vakkundig worden behandeld. Zodra de documenten zijn ingescand kunt u deze al direct opvragen. Wilt u een dossier inzien? Dan kunnen we deze per mail opsturen.

Onze extra veilige opslag voor elektronisch archief

Na het digitaliseren van documenten en dossiers is het belangrijk dat deze op een veilige plek opgeslagen worden. Laat u uw archief digitaliseren door Apollo in Amsterdam, dan wordt dit opgeslagen op een externe server op een veilige plek in Nederland, met de dubbele zekerheid van een 100% back-up op een tweede server.