Duurzaam verhuizen

Duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijk thema. Als verhuisbedrijf dragen ook wij ons steentje bij. Wij zijn ISO 14000 gecertificeerd. Hiermee tonen we aan dat we structureel bezig zijn met het verbeteren van onze milieuprestaties. En dit doen we op verschillende manieren.

Duurzaam verhuizen afbreekbaar verpakkingsmateriaal

Afbreekbaar verpakkingsmateriaal

Om te verhuizen is er veel materiaal nodig, zoals verhuisdozen, karton en folies. Wij gaan voor de materialen die het minste effect hebben op het milieu. Zo zijn onze dozen herbruikbaar en worden deze en andere verpakkingsmaterialen na hun levensduur volledig gerecycled. Wij zorgen ervoor dat dit materiaal na de verhuizing bij het juiste recyclebedrijf terechtkomt.

Duurzaam verhuizen duurzaam bedrijfspand

Duurzaam bedrijfspand

We hebben 482 zonnepanelen op het dak liggen waarmee we onze eigen duurzame energie kunnen opwekken. Maar ook op andere manieren dragen we bij aan het milieu. Zo is ons bedrijfspand optimaal geïsoleerd en gaan alle lichten in het pand door middel van bewegingssensoren automatisch uit op de plekken waar niemand is. Daarnaast wordt alle afval gescheiden en door gespecialiseerde bedrijven gerecycled.

CO₂-neutraal verhuizen

Wilt u CO₂-neutraal verhuizen? Wij zijn een Erkende Verhuizer. Dit betekent dat wij u de mogelijkheid kunnen bieden om CO₂-neutraal te verhuizen door uw CO₂-uitstoot te laten compenseren. Hiervoor kunt u een Garantiecertificaat afnemen. Het energieverbruik van de verhuizing, zoals brandstof en verpakkingsmateriaal, wordt omgerekend naar CO₂-uitstoot. Hiervoor wordt vervolgens een even grote hoeveelheid schone energie opgewekt.

 Elektrische verhuiswagens

Wij maken gebruik van elektrische verhuis- en bestelwagens die volledig zero-emissie zijn en dus geen uitstoot hebben. Hiermee voldoen wij aan de milieueisen van Amsterdam en mogen we zonder problemen het centrum in. We zetten onze elektrische verhuiswagens onder andere in voor alle interne en externe verhuizingen van de Gemeente Amsterdam. De komende jaren zal ons wagenpark verder geëlektrificeerd worden en zal elke afgeschreven dieselverhuiswagen worden vervangen voor een elektrische verhuiswagen. Na 2025 mogen er namelijk geen dieselwagens meer de stad in. Een hele uitdaging, maar we gaan die graag aan voor onze stad!