ICT-verhuizing: apparatuur vakkundig en snel verhuizen

Na een verhuizing wilt u graag zo snel mogelijk weer up-and-running zijn. Het is dan vervelend als uw medewerkers eerst nog printers moeten installeren, computers moeten aankoppelen en de wifi moeten inschakelen. Wij regelen uw ICT-verhuizing, zodat u tijd over heeft voor belangrijke zaken.

ICT-hulp nodig bij bedrijfsverhuizing?

Als extra dienst bij uw bedrijfsverhuizing of kantoorverhuizing kunnen wij uw volledige afdeling systeembeheer en alle elektronische apparatuur verhuizen. Wij verhuizen uw ICT-infrastructuur niet simpelweg van A naar B, maar gebruiken speciaal verpakkingsmateriaal. De apparatuur komt veilig aan op de plaats van bestemming!

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van ICT, zodat de ICT-verhuizing van uw bedrijf zo snel en soepel mogelijk verloopt. Ze werken nauw samen met uw IT-afdeling, bijvoorbeeld door samen de verhuizing technisch door te nemen en de werkplek technisch voor te bereiden. Zo kan alles snel weer opgebouwd worden en bent u niet lang uit de running.

ICT-verhuizing: snel weer aan het werk

Dit zijn de werkzaamheden die onze ICT-verhuizers voor u kunnen uitvoeren:

  • Kabelmanagement: bij een ICT-verhuizing werken we alle netwerkkabels en netsnoeren bij de werkplekken netjes weg.

  • Apparatuur: apparatuur zoals computers en printers koppelen we los en sluiten we op dezelfde manier weer aan op de nieuwe werkplek.

  • Netwerkinfrastructuur: waar nodig kunnen we u helpen bij het aanpassen of uitbreiden van uw netwerk en ICT-omgeving.

  • Functietesten: de medewerkers moeten de ICT weer volop in gebruik kunnen nemen. Daarom voeren we verschillende testen uit om te zien of alles weer werkt.