Bewaar uw back-ups in onze veilige kluisruimte

Als bedrijf of organisatie maakt u dagelijks gebruik van onmisbare informatie, zoals digitale databestanden, financiële transacties en bedrijfsgegevens van klanten. Maar heeft u hier ook een recente back-up van beschikbaar? U moet er niet aan denken dat deze belangrijke gegevens verloren raken doordat u per ongeluk belangrijke data wist of een e-mail met een virus opent. Dit kan uw onderneming in grote problemen brengen. Laat regelmatig een back-up maken van uw documenten, zodat uw gegevens in geval van nood niet voorgoed verloren zijn.

Apollo Opslag en Archiefbeheer Logo

Wilt u ons direct bereiken?

Apollo Opslag en Archiefbeheer B.V.

Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
info@apolloarchief.nl

Diensten

Zorg voor een goed back-upsysteem en u bespaart een hoop tijd en gedoe!

Het belang van een back-up

Binnen elke onderneming is een back-up onmisbaar. Er zijn verschillende redenen waarom een back-up gemaakt kan worden, maar in de meeste gevallen om voorbereid te zijn op een ramp:

  • Een medewerker verwijdert per ongeluk belangrijke gegevens.

  • Door brand of water ontstaat er schade aan de computers in uw bedrijf

  • Uw computer crasht door een grote storing.

  • Een hacker heeft uw computer gehackt en vraagt om losgeld.

Met een back-up zorgt u ervoor dat uw gegevens goed georganiseerd en veilig bewaard worden en u deze altijd beschikbaar heeft in geval van nood.

Speciale kluisruimte voor back-ups

Een back-up kunt u maken op een externe harde schijf of op een andere informatiedrager. Bewaar zo’n back-up altijd op twee plaatsen. Bijvoorbeeld op een harde schijf voor de automatische back-up én op een harde schijf op een andere locatie. Voor dat laatste bieden wij een oplossing! Wij maken namelijk gebruik van speciale kluisruimten om de back-ups van onze klanten te bewaren. Deze ruimten:

  • Zijn niet toegankelijk voor onbevoegden

  • Bevatten de juiste klimaatbeheersing

  • Zijn bestand tegen brand of waterschade

  • Zijn geschikt voor verschillende informatiedragers, zoals dvd’s, tapes en harde schijven.

Back-up direct beschikbaar

Een back-up wordt niet dagelijks gebruikt. Maar gebeurt er iets binnen uw organisatie waardoor u direct een back-up nodig heeft? Dan zorgen wij ervoor dat deze direct in een speciale datakoffer naar u wordt gebracht door onze koerierdienst. 24 uur per dag en 7 dagen in de week!

Gaat u verhuizen naar een nieuw pand en wilt u eindelijk eens orde op zaken stellen in uw verzamelde documenten? Of groeit uw archief en komt u ruimte tekort? Naast back-ups kunt u bij ons ook uw fysieke documenten en dossiers opslaan. Apollo heeft een ruime archiefopslag in Amsterdam waar wij uw archief kunnen bewaren én beheren.