Over Apollo Verhuizingen

In 2000 – met de komst van het nieuwe millennium – zag Apollo Verhuizingen BV het levenslicht. En dat begon met een vliegende start. Al snel groeide ons personeels- én klantenbestand en we voegden opslag- en archiefbeheer toe aan onze diensten. Ook breidden we uit. Met trots werd het verhuis- en transportbedrijf J. Eikelhof BV overgenomen. Nagenoeg alle Eikelhof-diensten werden ondergebracht in de diverse divisies van Apollo. Voor klanten veranderde er weinig, hooguit een andere stem aan de telefoon.

We zijn altijd optimistisch

De grote groei bleef in de eerste 7 à 8 jaar doorgaan. Op een gegeven moment hadden we zelfs vier verschillende opslagloodsen met opslag staan. We besloten om deze allemaal samen te brengen in een volledig nieuw pand – hier zitten we vandaag de dag nog steeds

Toen dit pand net af was in 2008 stonden we meteen voor een uitdaging. Het werd crisis. De omzet daalde en verschillende klanten gingen failliet. Maar we zijn altijd optimistisch gebleven en zijn een stapje harder gaan lopen. Hierdoor zagen we ons bedrijf langzaamaan weer groeien en floreren.

Elk radertje binnen ons bedrijf is belangrijk

Dat we ondanks de crisis toch zijn blijven groeien komt mede door onze goede bedrijfscultuur. We hebben altijd sterk de filosofie gehad dat we het samen doen. Elk radertje binnen Apollo is belangrijk. We vergelijken het ook weleens met een klokje. Als je daar een radertje uit haalt, loopt de klok ook niet meer.

We hebben veel aandacht voor ons personeel en investeren daar graag in. Onze verhuismannen gaan als sterke teams weg, maar hebben wel de juiste input en het juiste gereedschap nodig. We investeren daarom in onze mensen. Dit varieert van de mogelijkheid geven om een opleiding te volgen tot kennis hebben van iemands privésituatie. Op deze manier kunnen we ook het beste bieden aan onze klanten.

Het liefst willen we onze klanten ontzorgen

Inmiddels bestaan we al bijna 20 jaar en hebben we veel mooie projecten mogen doen. Eén van die projecten is het regelen van de logistiek voor de gemeente Amsterdam tijdens verkiezingen – dit doen we vandaag de dag nog steeds. Amsterdam telt gemiddeld 450 stembureau, dus het is een behoorlijke klus om die in te richten.

Tijdens een verkiezing rijden er non-stop 14 teams door de hele stad. We zorgen ervoor dat stemlocaties ingericht en afgebroken worden, dat er genoeg licht is, vloerbescherming op de grond ligt, invalideopstapjes zijn geregeld, kachels beschikbaar zijn. En dat elke verkiezing weer.