Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Wie zijn wij

Verhuisbedrijf Apollo in Amsterdam

Apollo Verhuizingen wordt in alle gelederen bemenst door medewerkers die kunnen bogen op een ruime ervaring binnen de branche. Van een eenvoudige particuliere verhuizing tot de meest complexe bedrijfsverhuizing. En van eenvoudige opslagverzorging tot complexe archiveringssystematiek.

Onze missie: een minimale verstoring van waar u mee bezig bent.

De medewerkers van Apollo verstaan hun vak en oefenen dat met plezier uit. Ze zijn betrokken, flexibel en gaan probleemoplossend te werk. Als de situatie tijdens het traject verandert, spelen ze snel en vakkundig in op de nieuwe omstandigheden. Uiteindelijk gaat het erom dat de klant tevreden is. Dat ons dat goed lukt, blijkt misschien wel het beste uit de groei van ons bedrijf, en omdat de meeste nieuwe klanten vaste relaties zijn geworden.

Thuis in elk gebied

Voor ons van oorsprong Amsterdamse verhuisbedrijf kent de hoofdstad geen geheimen meer. Maar ook elders in Nederland weten wij al heel lang uitstekend de weg. Internationaal hebben we voor u de beschikking over een netwerk van gerenommeerde partners, stuk voor stuk betrouwbare en degelijke verhuisbedrijven. En ook voor onderdelen als verhuiscoördinatie, schoonmaak- en opruimservice werken we samen met professionele en solide dienstverleners, die hun sporen in hun vakgebied verdiend hebben.

Archiefbeheer en documentmanagement: onze tweede specialisatie

Archiefbeheer en documentmanagement neemt een speciale plek bij ons in. Niet alleen staat hier een toegewijd en gespecialiseerd team achter, wij ontwikkelden bovendien zelf de toegespitste software die ons digitaliseringssysteem zo effectief en efficiënt maakt.

 

Kernwaarden van onze dienstverlening zijn:

betrokken, betrouwbaar, professioneel en flexibel.

 

Wij geloven in een laagdrempelige organisatie met korte lijnen. U treft bij ons één vast aanspreekpunt en onze aanpak is informeel. Dus neem eens contact met ons op, het verplicht u tot niets en u wordt er altijd wijzer van!

Klanten vertellen

Topper

J.H.B. uit Wognum (particulier): "Snel, handig en zonder mopperen verhuizen! Topper!" 

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes