Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

 Opruimen hoeft natuurlijk niet op te houden bij kastinhoud en archief. U wilt of moet het pand dat u verlaat misschien helemaal leeg, schoon en onbeschadigd opleveren.

Wij kunnen voor u de opruiming van achtergebleven meubilair regelen, het pand 'strippen', noodzakelijke reparaties uitvoeren, schilder- en stucwerk (laten) aanhelen en het pand daarna bezem- of grondig schoon opleveren.

Hergebruik van uw spullen

Voor overtollig meubilair en andere zaken zoeken wij altijd eerst naar mogelijkheden voor hergebruik: via (een veiling onder) uw eigen medewerkers, opkopers of andere afzetkanalen (voor een stukje kostendekking) of tenslotte naar kringloopwinkels. Wat er echt geen volgend leven meer gegund is, kunnen we voor u als afval afvoeren.

Archief opruimen

We kunnen dus gewoon alles achter u opruimen, nadat u de deur van het oude pand achter u heeft dichtgetrokken. Inclusief gecertificeerde archiefvernietiging. Of, als dat nog een stapje te ver is, professioneel archiefbeheer. Dat scheelt u weer een hoop meters, menskracht en middelen op uw nieuwe locatie.

Die hoeft zich niet te beperken tot het achtergelaten pand. Wij kunnen een extern bedrijf voor u inschakelen om de opleveringsschoonmaak te verzorgen.

Of misschien vindt u het wel prettig dat tussen de verhuizing en de eerste werkdag de bureaus worden afgenomen, de kasten een sopje krijgen en gootsteen en sanitair fris worden gepresenteerd aan de nieuwe gebruikers. Ook dat kunnen we voor u extern laten verzorgen. Hoort allemaal bij onze complete verhuisservice.

Als de meubels op hun plaats staan en de dozen zijn uitgepakt, dan is het tijd voor de punten op de i.

Om kunstwerken, whiteboards en lampjes op te hangen, een bureau op hoogte te stellen, een deur terug te hangen of nog wat meubels te verplaatsen. Nazorg zien wij als een onmisbare schakel in het verhuisproces.

Het lijkt zo eenvoudig en voor de hand liggend om een IT-verhuizing geheel in eigen hand te nemen.

Maar in de praktijk blijkt vaak dat het aan- en afkoppelen van alle apparatuur toch een te grote extra belasting voor uw eigen medewerkers is. Ook hier kunnen we u de helpende hand bieden. Wij hebben de mensen die uw afdeling systeembeheer met kennis van zaken terzijde kunnen staan.

Ook bekabeling en functietesten

Naast het loskoppelen van de apparatuur op de oude werkplek en weer aansluiten op de nieuwe werkplek, inclusief het verantwoord en netjes wegwerken van de bekabeling, voeren wij ook de functietesten uit. Onze specialisten kunnen tevens aanpassingen aan of uitbreiding van uw netwerkinfrastructuur doorvoeren. U zegt het maar, wij verzorgen het.

 

Klanten vertellen

Volgende keer weer

L.B. te Den Haag (particulier): "Ik ben blij dat ik mijn afgelopen 3 verhuizingen met u heb kunnen doen. Hopelijk de volgende weer."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes