Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

 Opruimen hoeft natuurlijk niet op te houden bij voorraadkast of zolderberging. U wilt of moet de woning die u verlaat misschien helemaal leeg, schoon en onbeschadigd opleveren.

Of zelfs compleet verkoopklaar. Wij kunnen voor u de opruiming van achtergebleven meubilair regelen, het pand 'strippen', noodzakelijke reparaties uitvoeren, schilder- en stucwerk aanhelen en het pand daarna bezem- of grondig schoon opleveren. We kunnen ook, met een minimale maar prettig aanvoelende tijdelijke inrichting, zorgen dat uw huis er aantrekkelijk uitziet voor geïnteresseerde kijkers. 

Nieuw leven voor uw oude spullen

Voor overtollig meubilair zoeken wij altijd eerst naar mogelijkheden voor hergebruik: misschien via een verhuisparty met uw vrienden en buren, of opkopers of andere afzetkanalen (voor een stukje kostendekking), of uiteindelijk naar kringloopwinkels. Wat er echt geen volgend leven meer gegund is, kunnen we voor u als afval afvoeren.

Die hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot uw oude woning. Wij kunnen een extern bedrijf voor u inschakelen om de opleveringsschoonmaak te verzorgen.

Of misschien vindt u het zelfs wel prettig om kort na uw verhuizing, bijvoorbeeld als de lege verhuisdozen het pand weer verlaten, een 'lap en een bezem' door uw huis te laten halen. Zodat u daarna in een schoon huis aan het leukste en laatste traject kunt beginnen: alles op z'n definitieve nieuwe plek zetten en nestelen in uw nieuwe huis. Ook die schoonmaak kunnen we voor u verzorgen. Hoort allemaal bij onze complete verhuisservice.

Als de meubels op hun plaats staan en de dozen zijn uitgepakt, dan is het tijd voor de handyman.

Om kunstwerken en lampjes op te hangen, een deur terug te hangen of nog wat meubels te verplaatsen. Nazorg zien wij als een onmisbare schakel in het verhuisproces.

 

Verhuizen is extra zwaar voor senioren

Waar een verhuizing emotioneel een ingrijpend proces kan zijn, geldt dat vaak nog eens dubbel voor de senioren onder ons. Niet zelden moeten zij in een fase in hun leven waar ze juist extra behoefte hebben aan zekerheid en vertrouwde dingen om zich heen, deze inruilen voor een nieuwe omgeving. Zelfs al is dat in een veiliger leefomgeving met betere verzorging, wennen aan nieuwe situaties is voor hen vaak veel moeilijker dan voor jongere mensen. 

Zo veel mogelijk op de oude, vertrouwde manier

Apollo Verhuizingen kan senioren hierin optimaal ondersteunen, en zorgen dat er in de nieuwe woonplek zoveel mogelijk zaken op de oude, vertrouwde wijze worden teruggevonden. Van dezelfde volgorde van de boeken in de boekenkast, bestek in de keukenla en ondergoed in de klerenkast, tot het opmaken van het bed en het aansluiten en programmeren van de televisie. En natuurlijk hangen wij ook de schilderijen en de gordijnen op. Want verhuizen is nou eenmaal meer dan alleen maar verhuisdozen inpakken en ergens anders weer uitpakken. Zeker voor onze senioren.

Klanten vertellen

Zeer tevreden

C.M. te Naarden (particulier): "Ik ben zeer tevreden over de voorbereiding en de uitvoering van de verhuizing."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes