Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Seniorenservice

Verhuizen is extra zwaar voor senioren

Waar een verhuizing emotioneel een ingrijpend proces kan zijn, geldt dat vaak nog eens dubbel voor de senioren onder ons. Niet zelden moeten zij in een fase in hun leven waar ze juist extra behoefte hebben aan zekerheid en vertrouwde dingen om zich heen, deze inruilen voor een nieuwe omgeving. Zelfs al is dat in een veiliger leefomgeving met betere verzorging, wennen aan nieuwe situaties is voor hen vaak veel moeilijker dan voor jongere mensen. 

Zo veel mogelijk op de oude, vertrouwde manier

Apollo Verhuizingen kan senioren hierin optimaal ondersteunen, en zorgen dat er in de nieuwe woonplek zoveel mogelijk zaken op de oude, vertrouwde wijze worden teruggevonden. Van dezelfde volgorde van de boeken in de boekenkast, bestek in de keukenla en ondergoed in de klerenkast, tot het opmaken van het bed en het aansluiten en programmeren van de televisie. En natuurlijk hangen wij ook de schilderijen en de gordijnen op. Want verhuizen is nou eenmaal meer dan alleen maar verhuisdozen inpakken en ergens anders weer uitpakken. Zeker voor onze senioren.

Klanten vertellen

Geen vraag is te veel

Irma uit IJsselstein (bedrijf): "Prima samenwerking, begripvol en zeer meedenkend. Geen vraag is teveel, geen oplossing te apart."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes