Particuliere verhuizing: verhuizen zonder stress

Verhuizen doet u niet elke dag. Daarom kan het een inspannende gebeurtenis zijn. Dozen inpakken, vervoer regelen, spullen uitpakken, woning indelen. Wij zijn een Erkende Verhuizer en expert in zakelijke én particuliere verhuizingen in Amsterdam en omstreken. We maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Daarom organiseren we elke verhuizing efficiënt en veilig. Die bijzondere vaas van uw oudtante komt in originele staat in uw nieuwe woning terecht en ook die dure televisie hangen we zonder krasje op.

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk! Daarom organiseren we elke verhuizing efficiënt en veilig. Die bijzondere vaas van uw oudtante komt in originele staat in uw nieuwe woning terecht en ook die dure televisie hangen we zonder krasje op.

Hulp nodig bij verhuizen woning?

Een verhuizing is persoonlijk en altijd op maat. Als verhuizer komen we vaak nog dichter bij uw spullen dan familieleden. Daarom hebben we altijd veel persoonlijk contact met elkaar, zodat u weet met wie u te maken heeft en we vanuit vertrouwen kunnen werken.

Wij helpen u graag!

Verhuizen met Apollo

Speciale service voor seniorenverhuizing

Met onze speciale seniorenservice ondersteunen we senioren bij het verhuizen. Hierbij zorgen we zoveel mogelijk voor zekerheid en een oude, vertrouwde wijze. Voor senioren is het namelijk extra belangrijk dat ze zich prettig voelen in hun nieuwe woonsituatie en hun vertrouwde spulletjes om zich heen hebben.

De verhuizing eindigt daarom niet bij het neerzetten van de verhuisdozen in de nieuwe kamer of woning. We brengen de oude situatie zoveel mogelijk terug in het nieuwe jasje. We zetten de boeken op dezelfde volgorde in de boekenkast, sluiten de televisie aan en hangen de schilderijen op aan de muur. Zo is de seniorenverhuizing vooral een fijne ervaring naar een prettige, nieuwe start.