Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Particuliere verhuizingen

Apollo Amsterdam ontzorgt bij particuliere verhuizing

Ziet u op tegen de verhuizing?

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis, en een periode van grote veranderingen. Afscheid nemen van wat was, en wennen aan wat gaat worden. Inpakken, organiseren, beslissingen nemen - verhuizen is altijd een hectische periode. Misschien ziet u er vreselijk tegenop, of misschien behoort u tot die kleine groep van mensen die het wel een leuke tijd vinden, zo tussen de dozen, met uitzicht op een nieuwe fase in hun leven!

Tot welke categorie u ook behoort, voor de praktische kant van het verhuisproces kunt u op de ondersteuning van Apollo Verhuizingen rekenen. We denken met u mee van begin tot eind. Er zijn immers weinig zaken die persoonlijker zijn dan uw huis en inboedel. 

Of het nu gaat om eenvoudige of complexe (internationale) verhuizingen, het inpakken van uw inboedel of het opslaan van goederen, als Erkend Verhuisbedrijf hebben wij de kennis en ervaring om uw dierbare spullen veilig en georganiseerd te verhuizen. 

Zo werkt het

  • Wij komen eerst uw te verhuizen spullen evenals uw eisen en wensen inventariseren. 
  • Op basis hiervan stellen wij een verhuisplan en een gepaste offerte voor u op.
  • Na uw akkoordbevinding plannen wij de verhuizing voor u in en maken we afspraken over wanneer u verhuisdozen en inpakmaterialen geleverd wilt krijgen.

Wij zorgen ook voor eventueel benodigde parkeerontheffingen, verhuisliften en andere speciale maatregelen. 

Extra hulp

Ook als u nog extra handjes hulp nodig heeft, bijv. bij het opruimen van spullen in uw oude huis, of bij het ophangen van planken of lampen in uw nieuwe huis, of voor een opleveringsschoonmaak, tot en met het verkoopklaar maken van uw oude huis toe kunnen we u terzijde staan. Een hele zorg minder voor u, zodat u al uw aandacht op andere zaken kunt richten.

Kijk maar eens rond bij Overige diensten voor meer verhuisgemak.

Klanten vertellen

Goede communicatie

E.V. te Amsterdam (particulier): "Prettig team, goede communicatie."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes