Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Inboedelopslag

Inboedelopslag Apollo Amsterdam

Soms is de opslag van (een deel van) uw inboedel voor kortere of langere tijd noodzakelijk. Bijvoorbeeld als de oude woning al verlaten moet worden, terwijl de nieuwe woning nog niet klaar is om bewoond te worden. Een situatie die voor de betrokkenen al vervelend genoeg is. Leuker kunnen we het niet voor u maken, maar wel makkelijker, met onze opslag-tussenoplossing.

Specifiek daarvoor lieten wij in Amsterdam een groot, modern en duurzaam pand bouwen, dat aan alle hedendaagse eisen voldoet: droog, verwarmd, optimaal geïsoleerd en voorzien van de vereiste brand- en inbraakbeveiliging. 

Ook de logistieke afhandeling van uw kostbare spullen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. De opslaglocatie is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de ring Amsterdam en dus gemakkelijk bereikbaar. Wanneer u goederen wilt laten verpakken en verzenden naar verschillende bestemmingen, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

Klanten vertellen

Geen vraag is te veel

Irma uit IJsselstein (bedrijf): "Prima samenwerking, begripvol en zeer meedenkend. Geen vraag is teveel, geen oplossing te apart."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes