Madame Tussauds & The Amsterdam Dungeon

“Apollo levert alles onder één dak, van opslag tot verhuisservice, zijn flexibel en zorgen ervoor dat dingen meteen geregeld worden. Heel fijn!”

“Wij regelen het projectmanagement en de verhuiscoördinatie en Apollo regelt de verhuizing. En dat gaat al jarenlang ontzettend goed. Ik kan wel spreken van een zeer fijne samenwerking. In mijn hele carrière als ondernemer heb ik nog nooit een verhuizing uitgesteld of niet opgeleverd. Als Apollo slaagt met de verhuizing, slaag ik bij mijn klant!”

Evert, Amsterdam

“Gewoon een meer dan uitstekend op elkaar ingewerkt nvtteam, dat volledig datgene doet wat afgesproken is. En als team datgene wat gaat gebeuren even aangeeft en toelicht.”

Gemeente Amsterdam

Apollo Verhuizingen is altijd bereid met de klant mee te denken en reageert snel op veranderingen. De geleverde service is over het algemeen uitstekend. Het personeel in binnen en buitendienst is uiterst flexibel en zonder uitzondering klantvriendelijk. Top!

Of het nu gaat om een eenvoudige particuliere verhuizing of een complexe bedrijfsverhuizing. Wij nemen graag al uw verhuiszorg uit handen.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijf

“Zeer behulpzame verhuizers. Oplossingsgericht! Ook bij problemen wil men de zaken goed opgelost hebben, dit hebben wij aan den lijve ondervonden.”

Ilse, Amsterdam

“Professionele verhuizers. Gaan vakkundig en praktisch te werk. De verhuizing werd snel en netjes uitgevoerd. Fijn dat iemand de inboedel vooraf kwam taxeren. Werd goed gereageerd op vragen.”

Bedrijf

Ik heb reeds >25 jaar ervaring met Apollo verhuisbedrijf. Altijd met een positieve ervaring. Sinds 2015 heeft Apollo in samenwerking met collega verhuis bedrijven een raamovereenkomst (+SLA) met Gemeente Amsterdam. De dienstverlening is buitengewoon positief en enorm prestatiegericht. Zij hebben bewezen de specialist in verhuizingen te zijn en heeft personeel in dienst met vakkennis en de juiste mentaliteit.

Bedrijf

“Wij ervaren Apollo Verhuizingen BV als een zeer professioneel bedrijf. Deskundig, ervaren en vriendelijk personeel. Altijd bereid om dat stapje extra te zetten.”

Bedrijf

Al ruim 17 jaar ervaring met Apollo Verhuizingen en uiteraard ook met andere verhuisbedrijven. In de praktijk blijkt voor ons en onze projecten binnen Gemeentelijke organisaties dat Apollo Verhuizingen de projecten het meest professioneel en succesvol uitvoert en altijd een positieve indruk achterlaat bij ons en onze opdrachtgevers. Of dit nu bij een kleine verhuizing is of een zeer complexe. Verhuizers met een “smile”!

Bedrijf (overheid)

“Hele fijne mensen om mee te werken. Ontzorgen je compleet van alles. Verhuizingen zijn erg spannend maar door de rust die er heerst bij de mannen gaat alles heel soepel. Alles is bespreekbaar. Alles gaat met zorg en aandacht. Niets is te veel.”