Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Verhuisplannen? Check eerst even de inbraakgevoeligheid van de nieuwe buurt!

Misdaad in kaart gebracht op politiewebsite

Als u overweegt om te gaan verhuizen, neem in uw voorverkenning van de omgeving dan - behalve de bereikbaarheid, parkeerfaciliteiten, dichtstbijzijnde winkels en scholen, en andere relevante informatie - ook even de inbraakgevoeligheid mee. De politie heeft een site in het leven geroepen waar dit overzichtelijk in kaart is gebracht. 
Uit privacyoverwegingen is de kaart niet tot op huisnummers exact, maar geeft toch een aardige basis voor uw beslissing over hoe ver u moet gaan met de beveiliging van uw nieuwe pand (en of u dat überhaupt dan wel wilt).

Behalve "misdaad in kaart" van de politie is er ook de "misdaadkaart". Dit privé-initiatief staat los van overheid of politie, en geeft informatie over andere misdrijven per postcodegebied.
19.01.14

Klanten vertellen

Vlekkeloze verhuizing

Jamura uit Amsterdam (kantoor): "Alles verliep precies volgens plan, keurig op tijd. Er is vooraf goed meegedacht over de verhuizing, we zijn elke keer erg vriendelijk geholpen en er werd direct gehandeld toen wij extra dozen nodig bleken te hebben. Alles is goed geregeld en we hebben een vlekkeloze verhuizing gehad van A tot Z."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes