Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Verhuizen met restschuld

Verhuizen met restschuld

Nieuwe site van gezamenlijke banken

Onlangs is er een nieuwe website gelanceerd door de gezamenlijke banken, waar de 1,3 miljoen huizenbezitters in Nederland met een huis "onder water" terecht kunnen voor informatie over de mogelijkheden om toch een hypotheek voor een nieuw huis te krijgen, of zelfs te gaan huren. 

Makkelijk leesbaar

Restschuldinfo.nl is een prettig en makkelijk leesbare website met beknopte maar duidelijke informatie over onderwaarde en restschuld. Het FAQ-gedeelte geeft in heldere en begrijpelijke taal antwoord op de meest gestelde vragen over oversluiten van hypotheken, financiering van restschulden en andere relevante woningkwesties.

De situatiescan op de site is een handige tool om de gebruiker aan de hand van 10 vragen een globaal resultaat met bijbehorende mogelijkheden te geven. U kunt de scan gebruiken als u i.v.m. gezinsuitbreiding of een andere baan wilt of moet verhuizen, maar ook als relatiebeëindiging of samenwoonplannen de aanleiding voor de verhuiswens zijn.

Aanrader

De site biedt ook een verklarend begrippenlijstje voor wie niet zo thuis is in het hypotheekjargon. Ook wordt er een aantal aansprekelijke voorbeelden uit de praktijk gegeven. Vooral de gewone-mensen-taal maakt restschuldinfo.nl zo toegankelijk. Kortom, eerst even deze site bezoeken is een echte aanrader voor wie eigenlijk wel wil verhuizen, maar geen idee heeft of dat wel haalbare kaart is.

19.02.14

 

Klanten vertellen

Zeer tevreden

C.M. te Naarden (particulier): "Ik ben zeer tevreden over de voorbereiding en de uitvoering van de verhuizing."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes