Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Verhuisvak veelzijdig en uitdagend

(In een eerdere editie van het vakblad Verhuizen (vakmagazine voor de erkende verhuisondernemer) werd onze collega Werner Koopmans in een uitgebreid interview uitvoerig aan het woord gelaten. Wij willen u zijn verhaal niet onthouden.)

Werner Koopmans (36) had voordat hij in 2007 begon bij Apollo Verhuizingen nooit bedacht dat het vak van verhuizer zo veelzijdig en uitdagend zou zijn. Gedreven en met veel plezier gaat hij iedere dag weer naar zijn werk.

Read More: Verhuisvak veelzijdig en uitdagend
Waarom bedrijven niet verhuizen

Factoren die van invloed kunnen zijn op de beslissing van bedrijven om een huurcontract wel of niet te verlengen, zijn de kwaliteit van commercieel en (vooral) technisch management in een gebouw. Niet alle bedrijven die verhuisden gingen er wat dat betreft op vooruit.

Read More: Meeste bedrijven verhuizen niet maar verlengen huurcontract
Leefomgeving na verhuizing

Niet alleen kunt u uw a.s. werk- of woonomgeving vooraf checken op inbraak- en misdaadgevoeligheid, het is nu ook mogelijk om vooraf al een oriëntatie te doen op de leefbaarheid ervan. En daar hoeft u niet voor de deur uit om een buurtonderzoek te houden of gesprek met gemeente of kadaster te voeren, dat kan in eerste instantie gewoon vanachter de computer! 

Read More: Verhuizen? Check eerst uw nieuwe woon- of werkomgeving op leefbaarheid
Apollo Amsterdam verhuist Animal Plaza

Bij het Clusius College in Castricum werd op 27 februari de fundering gestort voor de bouw van het Animal Plaza. Dit was stap 9 van de 11 stappen in het gehele nieuwbouw- en verbouwingsproject van het scholencomplex, dat in totaal 1,5 jaar in beslag neemt. Al sinds medio 2014 is Apollo betrokken bij de verhuizing en inrichting in de verschillende fases van het bouwproject. 

Read More: Apollo verhuist wurgslangen
Amsterdammers willen verhuizen

Al wordt er in tijden van economische slapte minder verhuisd, dat wil niet zeggen dat de wens er niet is. Het merendeel van de Amsterdammers-met-verhuiswensen wil in de stad Amsterdam blijven.

Ook bij gezinnen is weer een opwaartse trend waarneembaar in het voordeel van de stad t.o.v. de regio Amsterdam. Een te kleine behuizing is de meest genoemde reden waarom Amsterdammers willen verhuizen.

Read More: Meer Amsterdammers willen verhuizen

Klanten vertellen

Hoge cijfers

Rob uit Amsterdam (overheid): "Op elk onderdeel van de relatie scoort Apollo hoge cijfers. 
Klantvriendelijk, snel, accuraat, oplossingsgericht en een goede prijs kwaliteit verhouding."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes