Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Apollo Amsterdam verhuist Otravo naar Sugar City

Apollo Amsterdam verhuist Otravo naar Sugar City

De maand juli stond voor het Amsterdamse verhuisbedrijf Apollo grotendeels in het teken van de verhuizing van vliegtickets.nl en wtc.nl. De reisorganisaties, gevestigd op verschillende locaties in Haarlem resp. Amsterdam, gaan in Halfweg in het markante complex Sugar City, samen verder als Otravo (Online Travel Organisation).

Apollo verhuisde de in totaal ca. 120 medewerkers in fasen vanaf hun oude adressen in Haarlem en Amsterdam naar de nieuwe locatie. Het karakteristieke, maar bewerkelijke historische grachtenpand in het centrum van Amsterdam van het WorldTicketCenter was een fysieke uitdaging voor Apollo. Voor het van huis uit Amsterdamse verhuisbedrijf uiteraard geen echt obstakel - Apollo is immers gewend om met de nauwe gangetjes en dito trappetjes en overlopen die onderdeel uitmaken van de charme van Amsterdamse grachtenpanden om te gaan.

Uitdaging

De werkelijke uitdaging zat 'm in de continuïteit van het internetproces. Beide bedrijven zijn immers online reisorganisaties, dus ononderbroken dienstverlening was de absolute eis nummer 1 bij de organisatie van het gehele verhuisproces. Onder auspiciën van The IN Connection, dat tevens het ontwerp voor het nieuwe bedrijf verzorgde, is deze missie geslaagd en zijn de bedrijven geen moment uit de lucht geweest. Tot het laatste moment operationeel op de oude adressen, intussen al aan het draaien in het nieuwe pand. De gefaseerde verhuizing maakte het mede mogelijk dat de klanten van het nieuwe Otravo niets van de verhuizing gemerkt hebben.

Met het leeghalen van achtergebleven meubilair en archief en vervolgens bezemschoon opleveren van de verlaten panden, rondt Apollo deze week de complete projectverhuizing af.

Een impressie van wat The IN Connection met het interieur van Otravo in Sugar City deed, vindt u op hun Facebookpagina.

23 juli 2014

Klanten vertellen

Hoge cijfers

Rob uit Amsterdam (overheid): "Op elk onderdeel van de relatie scoort Apollo hoge cijfers. 
Klantvriendelijk, snel, accuraat, oplossingsgericht en een goede prijs kwaliteit verhouding."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes