Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Achtbaankar met Apollo de trap op

Apollo Amsterdam rolt achtbaankar trap op in Stadsschouwburg Amsterdam

Voor het jaarlijkse evenement TEDxAmsterdam in november 2014 werd Apollo gevraagd om een wel heel speciaal transport uit te voeren. Het ging om een achtbaankar die via de trap naar de 2e verdieping van de Amsterdamse Stadsschouwburg gebracht moest worden om daar in de foyer geplaatst te worden.

Uitdagingen

Er waren bij deze verplaatsing wat extra uitdagingen die overwonnen moesten worden. Zo bestaat de achtbaankar uit glad materiaal waar bijna geen houvast op te krijgen is. Daarnaast weegt het gevaarte zo’n 275 kg en dat loop je niet zomaar even de trap op. En dan zijn er in de trapopgang ook nog twee punten waar de beschikbare hoogte uiterst beperkt is en die het manoeuvreren met dit bijzondere object tot een vak apart maken. 

Elektrische trappenloper

Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om de achtbaankar op een elektrische trappenloper te monteren en zo naar boven te brengen. Dat dit een succes was blijkt wel uit de foto’s en uit de positieve reacties die we van de klant mochten ontvangen. Mede door het meedenken met de klant hebben we op dezelfde dag bij het zelfde event ook een 3D-scanlounge naar boven kunnen brengen.

Aangezien dit een eendaags event betrof en de ruimte ook maar kort beschikbaar was, is dit huzarenstukje op dondermiddag uitgevoerd en moest op vrijdagavond, onmiddellijk na het einde om 22:30 uur, alles weer naar beneden getransporteerd worden.

Alles bij elkaar een bijzondere klus op een bijzondere locatie!

 

Klanten vertellen

Hoge cijfers

Rob uit Amsterdam (overheid): "Op elk onderdeel van de relatie scoort Apollo hoge cijfers. 
Klantvriendelijk, snel, accuraat, oplossingsgericht en een goede prijs kwaliteit verhouding."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes