Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Het kwartaal van de certificeringen voor Apollo

Certificeringen Apollo Amsterdam

Behalve naar de cijfers, kijken we bij Apollo in Amsterdam deze maand ook nog even terug naar de behaalde certificeringsresultaten in 2014. Het laatste kwartaal stond bij Apollo duidelijk in het teken van de certificeringen.

Eind september hadden we onze 3-jaarlijkse her-certificeringen voor ISO 9001 en VCA. Dat we bij Apollo alles goed voor elkaar hebben blijkt wel uit het feit dat we zonder ook maar één aantekening of verbeterpunt de certificering glansrijk gehaald hebben.

Daarnaast heeft Apollo zich meteen laten certificeren voor ISO 14001, dit om onze klanten te laten zien dat duurzaamheids- en milieuaspecten bij Apollo hoog in het vaandel staan. In november heeft Tessa Döpp dan ook het nieuwe certificaat ISO 14001 aan Apollo’s algemeen directeur Meindert Meijen mogen uitreiken. Uiteraard komt het nieuwe certificaat in de galerij bij de andere certificaten te hangen.

Eind oktober moest Apollo op voor de twee branchespecifieke certificeringen “Erkende Verhuizers” en de “Erkende Projectverhuizers (PPV)” Ook deze certificeringen zijn wij weer glansrijk doorgekomen en deze zijn weer voor drie jaar verlengd.

Met alle behaalde certificeringen wil Apollo zijn klanten alle mogelijke garanties en zekerheden bieden, die je van een professionele verhuizer en archiefbeheerder kan en mag verwachten. 

Klanten vertellen

Nauwgezet en doortastend

L.L. uit Amsterdam (particulier): "In het algemeen zeer tevreden. Het belangrijkste is voor mij dat een verhuizing nauwgezet, snel, doortastend en met kennis van zaken wordt uitgevoerd." 

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes