Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Meer Amsterdammers willen verhuizen

Amsterdammers willen verhuizen

Al wordt er in tijden van economische slapte minder verhuisd, dat wil niet zeggen dat de wens er niet is. Het merendeel van de Amsterdammers-met-verhuiswensen wil in de stad Amsterdam blijven.

Ook bij gezinnen is weer een opwaartse trend waarneembaar in het voordeel van de stad t.o.v. de regio Amsterdam. Een te kleine behuizing is de meest genoemde reden waarom Amsterdammers willen verhuizen.

Met name in het noordwestelijke gedeelte van Amsterdam willen veel bewoners naar een andere stek, veelal omdat ze hun huidige woning onvoldoende vinden. 

Jongeren verhuizen grager dan ouderen, Turkse Amsterdammers en Amsterdammers met een Marokkaanse achtergrond verhuizen liever dan autochtonen. Verbetering van de woonomstandigheden speelt bij de laatste twee bevolkingsgroepen een grote rol, maar wel blijven zij het liefst in hetzelfde Amsterdamse stadsdeel.

Voor wie van cijfertjes en statistieken houdt, is hier het volledige artikel over verhuizingen in Amsterdam te vinden.,

Klanten vertellen

Prima kwaliteit, redelijke prijs

H.J.D.v.W. uit Lijnden (particulier): "Boedel moest paar dagen opgeslagen worden. Werd gedaan in unit die ergens gestald werd, dus maar 1x laden, perfect! Mannen werken efficiënt en heel prettig, heel behulpzaam en doen nergens moeilijk over. Prettige no-nonsense benadering. Prima kwaliteit, redelijke prijs."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes