Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Verhuizen? Check eerst uw nieuwe woon- of werkomgeving op leefbaarheid

Leefomgeving na verhuizing

Niet alleen kunt u uw a.s. werk- of woonomgeving vooraf checken op inbraak- en misdaadgevoeligheid, het is nu ook mogelijk om vooraf al een oriëntatie te doen op de leefbaarheid ervan. En daar hoeft u niet voor de deur uit om een buurtonderzoek te houden of gesprek met gemeente of kadaster te voeren, dat kan in eerste instantie gewoon vanachter de computer! 

Van asbest tot overstromingsgevaar

Of het nou gaat om de kwaliteit van de lucht die u straks op de nieuwe plek gaat inademen, of het niveau van lawaai om u heen, of de sterkte van de nachtelijke verlichting, het is allemaal te vinden op de website Atlas Leefomgeving. Maar ook op vragen over hoe het met de bouwplannen in de buurt gesteld is, hoeveel groen er in de omgeving is of wat u zelf kunt doen om dat te bevorderen, wordt door deze website antwoord gegeven. Thema's als asbest, bodemgesteldheid, waterkwaliteit en overstromingsgevaar, om maar wat te noemen, worden uitvoerig belicht en toegelicht, en er zijn gebiedskaarten om de aanwezigheid en het voor uw omgeving geldende niveau van de individuele onderwerpen te bekijken en vergelijken. 

Meedoen

Er is een pagina "Meedoen" waar u ideeën, kaarten en documenten kunt uitwisselen, of kunt deelnemen aan een forum of samenwerken in een project. Versie 2.3. van de Atlas Leefomgeving biedt de wat fanatiekere deelnemer zelfs de mogelijkheid actief kaarten te bewerken of mee te werken aan de leefomgeving, lokaal, regionaal of landelijk.

De pagina "Nieuws" houdt u op de hoogte van nieuwe kaarten (zoals de recent verschenen hemelhelderheidskaart en de eind vorig jaar tot stand gekomen landelijke roetkaart), nieuwe ontwikkelingen op beleidsniveau en evenementen op het gebied van leefbaarheid en milieu.

Al met al een interessante site boordevol informatie en wetenswaardigheden voor wie serieus geïnteresseerd is in de leefbaarheid van zijn nieuwe werk- of woonomgeving.

Klanten vertellen

Prima kwaliteit, redelijke prijs

H.J.D.v.W. uit Lijnden (particulier): "Boedel moest paar dagen opgeslagen worden. Werd gedaan in unit die ergens gestald werd, dus maar 1x laden, perfect! Mannen werken efficiënt en heel prettig, heel behulpzaam en doen nergens moeilijk over. Prettige no-nonsense benadering. Prima kwaliteit, redelijke prijs."

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes