Telefoon

Apollo Verhuizingen, Opslag en Archiefbeheer
Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoon: 020 411 34 24

EnglishPrefer English?

Apollo verhuist wurgslangen

Apollo Amsterdam verhuist Animal Plaza

Bij het Clusius College in Castricum werd op 27 februari de fundering gestort voor de bouw van het Animal Plaza. Dit was stap 9 van de 11 stappen in het gehele nieuwbouw- en verbouwingsproject van het scholencomplex, dat in totaal 1,5 jaar in beslag neemt. Al sinds medio 2014 is Apollo betrokken bij de verhuizing en inrichting in de verschillende fases van het bouwproject. 

Zodra een nieuw onderdeel van het college wordt opgeleverd, helpt Apollo met de inrichting. Nieuwe meubels worden ingehuisd en op hun plek gezet, oud meubilair wordt afgevoerd.

Lessen gaan gewoon door

Helaas voor de leerlingen levert hen dat geen vrije dagen op, want de school moet natuurlijk gewoon doordraaien. Leraren zijn er inmiddels aan gewend dat zij soms zij aan zij met bouwvakkers en verhuizers moeten werken, en de leerlingen leven hun schoolleventje tussen de verbouwingsrompslomp door. Alle ongemakken worden voor lief genomen omdat iedereen uiteindelijk baat heeft bij de modernisering van de school, en omdat inmiddels steeds duidelijker zichtbaar wordt dat het scholencomplex er mooi uit gaat zien.

Flora en fauna verhuisd

Nadat begin dit jaar een deel van de noodgebouwen was gesloopt om plaats te maken voor de bouw van het nieuwe Animal Plaza, was het begin deze maand zover dat ook de dieren naar hun nieuwe verblijfplaats verhuisd konden worden. Apollo bracht tal van chinchilla’s, konijnen, cavia’s, maar ook hagedissen, schildpadden en wurgslangen naar hun verse onderkomen. Een delicaat werkje, dat ook met gevoel voor het stressniveau van de dieren werd uitgevoerd. 

 Apollo verhuist dieren Animal Plaza Clusius College Castricum       

Eerder werden ook alle kassen met planten al verhuisd, zodat in mei de traditionele plantenmarkt van het Clusius als vanouds kon worden gehouden (met een recordaantal bezoekers: iedereen was zeer nieuwsgierig hoe de nieuwe school en kas er uitzagen!).

Apollo blijft tot het laatst bij de inrichting en interne verhuizingen van het Clusius College in Castricum betrokken, de verwachting is dat het gehele traject in juli 2015 zal zijn gerealiseerd.

 

Klanten vertellen

Vriendelijk en bereidwillig

Will uit Amsterdam (onderwijsinstelling): "Het was een lange dag van 's morgens half 8 to een uur of 10. Alles was uiteindelijk over. De verhuizers waren erg vriendelijk en bereid soms nog wat extra te doen."

 

Klanten beoordeling

Tips & nieuwtjes