Verhuis schoonmaak: uw kantoor weer fris en schoon

Gaat u zakelijk verhuizen? Dan is het prettig om uw oude bedrijfspand of woning netjes achter te laten én in een schoon, nieuw pand te beginnen. Wij kunnen u helpen bij de verhuis schoonmaak als onderdeel van onze verhuisservice.

Schoonmaakservice bij verhuizingen

Deze grote schoonmaak is het laatste wat u doet voor de verhuizing en het eerste wat u doet in het nieuwe pand of uw nieuwe woning. Maar dit hoeft u niet zelf te doen. Wij kunnen een schoonmaakbedrijf voor uw verhuizing inschakelen dat deze verhuis schoonmaak op zich neemt.

Uw oude pand netjes achterlaten

Met een grondige schoonmaak maakt u uw bedrijfspand weer volledig gebruiksklaar. Op deze manier laat u alles netjes achter voor de nieuwe huurders of bewoners. Met onze schoonmaakservice voor verhuizingen bent u zeker van een nette afsluiting. Wij kunnen verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zoals:

  • Vloeren boenen

  • Deuren afnemen

  • Overtollig afval wegbrengen

  • Pand stofvrij maken

  • Ramen lappen

Kantoor of bedrijfspand schoonmaken na verhuizing

En uiteraard is het fijn als uw bedrijfspand heerlijk schoon is, zodat u aan een frisse, nieuwe start kunt beginnen. Dit kan zowel tijdens als na de verhuizing. Terwijl ons team aan het verhuizen is, kan het schoonmaakteam al aan de gang met het reinigen van uw kantoor. Zodat dit geregeld is, nog vóórdat wij met de spullen komen.